D-LINE_01

Main photo

Finishing

W realizacji połączono zawsze modną biel z ciepłym drewnianym blatem , uzyskano w ten sposób nowoczesną i nietuzinkową zabudowę.Realizacja jest zaprojektowana dość minimalistycznie, a mimo to przykuwa uwagę. Jest otwarta na salon a obie strefy oddziela wyspa, stworzono w ten sposób otwarte i przestronne wnętrze. W projekcie nie zastosowano górnych szafek aby podkreślić efekt swobody i minimalizmu. Podobny efekt stworzono dzięki frezowanym uchwytom uzyskano dzięki temu gładką i harmonijną powierzchnię.
Blat oraz boki dolnej zabudowy i wyspy wykonano z drewnianego dębowego blatu. Zastosowany rozwiązanie ociepla całą realizację i nadaje jej klimatu ,dzięki temu biel frontów nabiera głębi a cała realizacja nastroju i charakteru.

Informations

Powierzchnia

Materialy

Systemy